met Kraam

Deelname | Herfstmarkt (met Kraam) | Noordwijk aan Zee | Hoofdstraat

Artikel 1 van 2
€ 85,00 (exclusief btw)

Via deze bestelling schrijft u zich in voor de herfstmarkt op zaterdag 14 oktober Noordwijk aan Zee. 

De herfstmarkt vindt plaats in de Hoofdstraat, Maarten Kruytstraat, Palaceplein en Bomstraat te Noordwijk. Deze markten zijn al meer dan 35 jaar een begrip tijdens de Noordwijkse zomers in en om het Hoofdstraat Koopcentrum. Sinds 2014 is het concept van deze markten aangepast. Er wordt meer rekening gehouden met het aanbod en diversiteit van de verschillende kramen zodat zowel u als deelnemer en de bezoeker een leuke, goede en gezellige markt bezoekt. Dit is een succes gebleken en daarom wordt dit concept in 2017 verder uitgebreid met meer entertainment en gezelligheid.

14 oktober 2017 van 10:00 - 18:00 uur

Prijs voor deelname:

4 meter kraam in de Hoofdstraat is € 85,- (Optie 1)

3 meter kraam in de Hoofdstraat is € 70,- (Optie 2)

4 meter kraam in de Bomstraat is € 60,- (Optie 3)

4 meter kraam in de Bomstraat is € 40,- (Optie 4)

Nieuw gereduceerd tarief in de Bomstraat: Dit jaar kunt u ook weer kiezen voor kramen in de Bomstraat, dit is de zijstraat bij het kruispunt met de Hoofdstraat. In de Bomstraat zetten wij een serie 4 meter kramen. Deze kramen bieden wij tegen een gereduceerd stageld aan. De hoekkraam op de Hoofdstraat is normaal tarief a € 85,-, daarnaast komen 2 kramen van € 60,-, en daarnaast 4 kramen voor een gereduceerd tarief van € 40,- voor een 4 meter kraam.

In de afbeeldingen hierboven staat een overzicht van de 4 opties.

Zie hier ook de plattegrond van de Hoofdstraat/Bomstraat mocht u nog niet bekend zijn in Noordwijk.

Dit jaar kan er ook weer op factuur betaald worden. Wilt u wel zeker zijn van uw plaats, maar niet ver vooruit willen betalen, dan kunt u kiezen voor deze optie. Let wel op, de factuur dient wel voorafgaand aan het evenement betaald te worden.

© 2014 - 2024 Evenementen aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel