Na overleg met de gemeente Noordwijk, kunnen wij door de regels vanuit de overheid omtrent het Covid-19 virus (o.a anderhalve meter regel, 1 bezoeker per 5m2) alleen in 2021 een kleine zomermarkt opzetten exclusief voor een klein aantal winkeliers in het winkelgebied. 

Dus ook in 2021 is het niet mogelijk om u aan te melden voor onze zomermarkt serie. Hopelijk zien wij u in 2022 gezellig weer.

Groetjes en al het beste!

Anne-Floor en Sander

 

 

Event informatie

Indien u interesse heeft om aan een van onze events of markten deel te nemen, kunt u direct inschrijven op de pagina 'Inschrijvingen 2021'. U kunt direct en veilig een betaling doen via iDeal of er kan ook in 2021 wederom 'op factuur' een bestelling gedaan worden, deze dient dan voorafgaand aan het evenement te worden voldaan. Indien dit niet lukt of als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via de contact pagina.

Na uw inschrijving en betaling van een event/markt krijgt u direct de bijbehorende factuur toegestuurd. 

Let op: Het betekent alleen nog niet dat u verzekerd bent van deelname. Uw aanmelding wordt zsm beoordeeld, en wanneer wij vragen hebben, krijgt u van ons bericht. Uw aanmelding is definitief wanneer u van ons een een uitgebreide informatie email ontvangt. Wij kunnen uw aanmelding namelijk afwijzen, wanneer wij al soortgelijke aanmeldingen hebben ontvangen, of wanneer wij van mening zijn dat uw product niet past in onze visie van het evenement. In dit geval wordt direct uw betaling retour gestort. 

In de informatie email die u van ons ontvangt staat onder andere duidelijk uitgelegd hoe u het evenement terrein het beste kunt bereiken, waar u gratis of tegen gereduceerd tarief kunt parkeren en de faciliteiten van het event.

Indien u op de dag van het event of markt zelf aankomt op de locatie zonder dat er eerst contact is geweest met Evenementen aan Zee, dan is er helaas geen plaats voor u. 

Zie ook onze algemene voorwaarden voor een gedetailleerde uitleg.

© 2014 - 2022 Evenementen aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel