Binnenkort hier meer informatie over de 2023 Zomermarkten in Noordwijk.
Interesse in onze markt kunt u alvast tonen via: evenementenaanzee@gmail.com

 

De data zijn: 12 - 19 - 26 Juli 2022 en 2 - 9 - 16 Augustus 2023.

Vanaf 1 April '23 kunt u zich op deze website online aanmelden.

Groetjes en al het beste!

Anne-Floor

 

 

Event informatie

Indien u interesse heeft om aan een van onze events of markten deel te nemen, kunt u direct inschrijven op de pagina 'Zomermarkt 2023'. U kunt direct en veilig een betaling doen via iDeal of er kan ook in 2023 wederom 'op factuur' een bestelling gedaan worden, deze dient dan voorafgaand aan het evenement te worden voldaan. Indien dit niet lukt of als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via evenementenaanzee@gmail.com.

Na uw inschrijving en betaling van een event/markt krijgt u direct de bijbehorende factuur toegestuurd. 

Let op: Het betekent alleen nog niet dat u verzekerd bent van deelname. Uw aanmelding wordt zsm beoordeeld, en wanneer wij vragen hebben, krijgt u van ons bericht. Uw aanmelding is definitief wanneer u van ons een een uitgebreide informatie email ontvangt. Wij kunnen uw aanmelding namelijk afwijzen, wanneer wij al soortgelijke aanmeldingen hebben ontvangen, of wanneer wij van mening zijn dat uw product niet past in onze visie van het evenement. In dit geval wordt direct uw betaling retour gestort.

Ook kan er pas worden deelgenomen in 2023, als alle uitstaande betalingen voor voorgaande jaren zijn voldaan. De korting voor deelname van de gehele serie, geldt alleen als het bedrag voor aanvang van de serie markten in voldaan. Anders vervalt deze korting en kan er per week betaald worden. 

In de informatie email die u van ons ontvangt staat onder andere duidelijk uitgelegd hoe u het evenement terrein het beste kunt bereiken, waar u gratis of tegen gereduceerd tarief kunt parkeren en de faciliteiten van het event.

Indien u op de dag van het event of markt zelf aankomt op de locatie zonder dat er eerst contact is geweest met Evenementen aan Zee, dan is er helaas geen plaats voor u. 

Zie ook onze algemene voorwaarden voor een gedetailleerde uitleg.

© 2014 - 2024 Evenementen aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel