Event informatie

Indien u interesse heeft om aan een van onze events of markten deel te nemen, kunt u direct inschrijven op de pagina 'Inschrijvingen 2020'. U kunt direct en veilig een betaling doen via iDeal of er kan ook in 2020 wederom 'op factuur' een bestelling gedaan worden, deze dient dan voorafgaand aan het evenement te worden voldaan. Indien dit niet lukt of als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via de contact pagina.

Na uw inschrijving en betaling van een event/markt krijgt u direct de bijbehorende factuur toegestuurd. 

Let op: Het betekent alleen nog niet dat u verzekerd bent van deelname. Uw aanmelding wordt zsm beoordeeld, en wanneer wij vragen hebben, krijgt u van ons bericht. Uw aanmelding is definitief wanneer u van ons een een uitgebreide informatie email ontvangt. Wij kunnen uw aanmelding namelijk afwijzen, wanneer wij al soortgelijke aanmeldingen hebben ontvangen, of wanneer wij van mening zijn dat uw product niet past in onze visie van het evenement. In dit geval wordt direct uw betaling retour gestort. 

In de informatie email die u van ons ontvangt staat onder andere duidelijk uitgelegd hoe u het evenement terrein het beste kunt bereiken, waar u gratis of tegen gereduceerd tarief kunt parkeren en de faciliteiten van het event.

Indien u op de dag van het event of markt zelf aankomt op de locatie zonder dat er eerst contact is geweest met Evenementen aan Zee, dan is er helaas geen plaats voor u. 

Zie ook onze algemene voorwaarden voor een gedetailleerde uitleg.

© 2014 - 2021 Evenementen aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel