2024 Losse Deelname Bomstraat met Kraam

Artikel 1 van 1
€ 60,00 (exclusief btw)

De data van alle markten zijn: 17 - 24 - 31 juli 2024 en 7 - 14 - 21 augustus 2024.

De prijzen (ex btw) voor de Zomermarkten 2024 in Noordwijk:

Losse deelname

2 Meter kraam in de Bomstraat, € 35,-
4 Meter kraam in de Bomstraat, € 60,-
6 Meter kraam
in de Bomstraat
€ 90,-
8 Meter kraam in de Bomstraat€ 120,-

U kunt kiezen voor verlengers aan de voorzijde van de kraam.

Tevens hebben wij informatie nodig of u gas gebruikt en eventueel elektra wilt.

Als laatste kunt u aangeven waar u wilt staan in de winkelstraat, daar proberen wij zoveel als mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen wij nooit plaatsen garanderen omdat wij ook winkeliers hebben die meedoen en voorrang hebben voor een plaats voor hun eigen winkel.

Wij bevestigen altijd na ontvangst van uw 'bestelling' of uw aanvraag voor een marktkraam wordt geaccepteerd, of dat wij direct weer het betaalde geld retour storten. Vul daarom altijd in wat u verkoopt, als het niet bekend is bij ons, in het daarvoor bestemde textvlak.

Na uw inschrijving en betaling van een event/markt krijgt u direct de bijbehorende factuur toegestuurd. 

Let op: Het betekent alleen nog niet dat u verzekerd bent van deelname. Uw aanmelding wordt zsm beoordeeld, en wanneer wij vragen hebben, krijgt u van ons bericht. Uw aanmelding is definitief wanneer u van ons een een uitgebreide informatie email ontvangt. Wij kunnen uw aanmelding namelijk afwijzen, wanneer wij al soortgelijke aanmeldingen hebben ontvangen, of wanneer wij van mening zijn dat uw product niet past in onze visie van het evenement. In dit geval wordt direct uw betaling retour gestort.

Ook kan er pas worden deelgenomen in 2024, als alle uitstaande betalingen voor voorgaande jaren zijn voldaan. De korting voor deelname van de gehele serie, geldt alleen als het bedrag voor aanvang van de serie markten in voldaan. Anders vervalt deze korting en kan er per week betaald worden. 

In de informatie email die u van ons ontvangt staat onder andere duidelijk uitgelegd hoe u het evenement terrein het beste kunt bereiken, waar u gratis of tegen gereduceerd tarief kunt parkeren en de faciliteiten van het event.

Indien u op de dag van het event of markt zelf aankomt op de locatie zonder dat er eerst contact is geweest met Evenementen aan Zee, dan is er helaas geen plaats voor u. 

Tot ziens in Noordwijk!

© 2014 - 2024 Evenementen aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel